Voľný pád eura alebo omyl pána Wima Duisenberga občania sú zneistení slabým výkonom meny, ktorá im mala priniesť mnoho pozitív - Lukáč, Ladislav
Oslabenie a pokračujúci pád eura. Príčiny jeho slabosti. Nedôvera investorov. Hospodársky rast v europriestore. Vzťah euro a dolára. Štrukturálne slabosti Európy a prudký rozmach hospodárstva USA.