Vývoj finančního hospodaření velkých podniků v dopravě a spojích - Kupec, Jiří
Vývoj počtu veľkých dopravných podnikov v ČR v rokoch 1993-1997. Vývoj finančného hospodárenia, hospodárskeho výsledku a štruktúra nákladov a výnosov veľkých dopravných podnikov, pôšt a telekomunikácií v Česku.