Ekonomické výsledky středních a velkých podniků v průmyslu v letech 1993 až 1997 - Rathouská, Blanka
Veľkostná štruktúra podnikov v priemysle v ČR. Výrobné a finančné ukazovatele stredných a veľkých podnikov v priemysle. Vývoj a štruktúra ich nákladov a výnosov, produktivita práce a priemerná mzda. Tvorba kapitálu v stredných a veľkých priemyselných podnikoch.