Zmeny v zdaňovaní výhier a cien od 1. 1. 2000 - Faiglová, Svetlana
Zákonom č. 64/1999 Z.z. sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Podľa bodu 2 novely zákona sa mení ustanovenie, ktoré má účinnosť od 1. januára 2000. Zmeny sa týkajú zdaňovania výhier a cien zo súťaže a alebo žrebovania. Zmeny sadzby dane. Ceny verejných súťaží. Výhry z lotérií a stávok prevádzkovaných na základe povolenia.