Stála prevádzkareň zahraničného daňového subjektu po novele zákona - Luknárová - Kutišová, Dalila
Zdaňovanie príjmov u daňovníkov, ktorí nemajú na území SR svoje sídlo ani bydlisko a ani sa na území SR obvykle nezdržiavajú. Daňovníci s obmedzenou daňovou povinnosťou. Zdaňovanie príjmov, ktorých zdroj je na území SR. Platná právna úprava do 31. 12. 1999 a od 1. 1. 2000. Stála prevádzkareň zahraničného daňového subjektu.