Priemerný zárobok na pracovnoprávne účely s príkladmi - Seidlerová, Anna
Problematika zisťovania priemerného zárobku na pracovnoprávne účely. Praktické príklady v ktorých sú aplikované zásady zisťovania priemerného zárobku, resp. vysvetlenie niektorých nesprávnych názorov zamestnanca alebo zamestnávateľa.