Komentár k novelizácii zákona o daniach z príjmov zákonom č. 64/1999 Z.z. - Minársky, Ján
Niektoré nové prvky, ktoré prináša novelizácia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov, vykonaných zákonom č. 64/1999 Z.z. Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona, ktoré sú účinné od 1. apríla 1999 a od 1. januára 2000.