Usmernenie k zákonu č. 64/1999 Z.z., ktorý mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov ...
Usmernenie Ministerstva financií SR č. 6461/1999 Z.z. v ktorom sa uvádzajú zmeny schválené zákonom č. 64/1999 Z.z., ktorý mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov.