Usmernenie k zákonu č. 60/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov
Usmernenie MF SR č. 5900/1999-73 k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 60/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.