Usmernenie k zákonu č. 59/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 229/1995 Z.z. ...
Usmernenie Ministerstva financií č. 5995/1999-73 k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení neskorších predpisov.