Zákon č. 1/1992 Zb. zo dňa 10. decembra 1991 o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť ...
Úplné znenie zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších zákonov a zákona č. 105/1999 Z.z.