Stabilita má vysokú prioritu inštitucionálne nástroje v transformačnom procese - Mihalik, Jozef
Výskum v rámci programu PHARE na tému budovanie inštitúcií v transformácii ekonomiky a konvergencie s EÚ. Otázky anonymného dotazníka vypracovaného na komparáciu vybraných štátov kandidujúcich na vstup do EÚ a tabuľka výsledkov. Podrobnejšie vyhodnotenie údajov za Slovenskú republiku.