Nariadenie vlády Českej a Slovenskej Federatívnej Republiky č. 43/1992 Zb. ...
Nariadenie vlády Českej a Slovenskej Federatívnej Republiky č. 43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády SR č. 65/1999 a zákona NR SR č. 105/1999 Z.z. Príloha - Charakteristiky tarifných tried.