Čo priniesla novela zákona o mzde - Mačuha, Miroslav
Zhodnotenie prínosu novely zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Cieľom predkladanej novely bolo predovšetkým zrušenie ustanovení zákona o mzde upravujúcich usmerňovanie miezd vrátane zrušenia okruhu zamestnávateľov a zamestnancov, na ktoré sa tieto ustanovenia vzťahovali.