Volanie po vyrovnanej bilancii ciele, priority a nástroje hospodárskej politiky na najbližšie roky - Husár, Jaroslav
Stav ďalších zložiek HDP slovenského hospodárstva (korunový multiplikátor, príjmy a výdavky obyvateľstva atď.). Zahraničnoobchodná bilancia. Monetárna na fiškálna politika SR. Aké by mali byť ciele a nástroje hospodárskej politiky na nasledujúce obdobie. Potrebné je zvýšenie domácej výroby v záujme vyhnutia sa hroziacej recesii.