Samoregulace bank a instituce bankovního ombudsmana - Tyll, Josef
Možnosti využitia skúseností krajín, kde je bežná inštitúcia bankového ombudsmana. Právomoci a povinnosti bankového ombudsmana vo Veľkej Británii. Závery pre ČR.