Rast ako strategický parameter ani vyspelé ekonomiky nevyužívajú na sto percent výrobný potenciál - Mokrý, Vladimír
Význam ekonomického rastu ako makroekonomického ukazovateľa. Vzťah ekonomického rastu k hrubému domácemu produktu. Nominálny a reálny HDP. Mikroekonomická dimenzia ekonomického rastu. Rozdiely medzi primeraným a maximálnym ekonomickým rastom. Trvalý ekonomický rast.