Rast ako strategický parameter ani vyspelé ekonomiky nevyužívajú na sto percent výrobný potenciál - Mokrý, Vladimír
Súvislosti ekonomického rastu a miery inflácie a nezamestnanosti. Riešenie problémov inflácie a nezamestnanosti. Vzájomný vzťah inflácie a hospodárskych cyklov. Porovnanie ekonomického rastu a miery inflácie vo vyspelých a transformujúcich sa krajinách. Delenie transformujúcich sa krajín.