Financovanie samosprávy - Nižňanský, Viktor
Návrh nového systému financovania samosprávy. Nový systém finančného vyrovnávania, jeho hlavné funkcie. Hlavné položky finančného vyrovnávania. Vertikálne a horizontálne finančné vyrovnávanie.