Priame zahraničné investície a ich význam pre zamestnanosť: teoretické aspekty a praktické skúsenosti - Brzica, Daneš
Teoretické aspekty vplyvu priamych zahraničných investícií na zamestnanosť. Rozsah potenciálnych aspektov priamych zahraničných investícií na kvalitu, kvantitu a umiestnenie zamestnanosti. Faktory v prospech zahraničných manažérov. Faktory v prospech miestnych manažérov. Analýza pozície podnikov so zahraničnou účasťou v SR. Medzinárodné porovnanie Slovenska s krajinami strednej a východnej Európy.