Cestovný ruch
Väčšinu príjmov z cestovného ruchu všetkých krajín zabezpečuje cestovanie domácich obyvateľov. Cestovný ruch na Slovensku - záujem najmä o chatky. Návštevnosť Vysokých Tatier počas zimnej a letnej sezóny. Rozvoj cestovného ruchu na Slovensku a záchrana historických pamiatok. Agroturistika v oblasti Gemera.