Zrušenie a zánik spoločnosti s ručením obmedzeným a zánik účasti jej spoločníka - Fekete, Imrich
Zrušenie a zánik spoločnosti s ručením obmedzeným podľa Obchodného zákonníka, paragrafy 68, 151 a 152. Dôvody zrušenia spoločnosti s ručením obmedzeným. Dobrovoľné zrušenie a zrušenie na základe súdneho rozhodnutia. Spôsoby zániku spoločnosti s ručením obmedzeným. Zánik účasti spoločníka v spoločnosti s ručením obmedzeným. Majetkové práva spoločníka po zániku účasti na spoločnosti.