Pokus o návrat - Sotník, Alexander
Poslanie a hlavné ciele OECD. Podmienky členstva v OECD. Slovensko a jeho snahy o začlenenie do OECD. Hlavné princípy a členovia OECD. Výbory OECD, v ktorých má SR štatút pozorovateľa.