Energia, energia, kde ťa Slovensko vezme? - Morháčová, Jana
Návrh energetickej koncepcie Slovenska. Výroba a spotreba elektrickej energie v SR. Prognóza potreby elektrickej energie pre Slovensko. Využitie hydroenergetického potenciálu podľa doteraz platnej energetickej koncepcie SR. Základné energetické scenáre pre Slovensko. Náklady potrebné na dokončenie I. etapy vyraďovania JE A-1. Jadrová elektráreň Mochovce. Otázky privatizácie energetiky.