Ceny plynu sa priblížili reálnym nákladom - Repta, Tibor
Unikátna plynofikácia Slovenska. Podiel zemného plynu na spotrebe primárnych zdrojov energie. Vplyv úpravy predajných cien pre domácnosti na výdaje na Slovensku. Ceny plynu v susedných štátoch. Situácia v Českej republike.