Krizový management a kultura organizace - Mikušová, Marie
Faktory ovplyvňujúce činnosť organizácie. Základ kultúry organizácie. Definícia vonkajšieho prostredia a vzťah podnikov k tomuto prostrediu. Medziľudské vzťahy v podniku. Praktické príklady.