Rozdiely medzi daňovými úvermi pre fyzické a právnické osoby - Burák, Emil
Zmysel daňových úverov. Daňové úvery pre fyzické osoby. Najčastejšie chyby, ktoré daňové subjekty čerpajúce daňový úver robia v praxi pri nákupe iného majetku ako HIM. Daňové úvery pre právnické osoby. Podmienky daňového úveru.