Zdaňovanie autorských honorárov a osobitná sadzba dane - Jánoš, Daniel
K samostatnej zárobkovej činnosti. Autorský honorár ako samostatný základ dane pre osobitnú sadzbu dane. Autorský honorár ako príjem zo závislej činnosti.