Občianske združenia a dane z príjmov
Zdaňovanie príjmov občianskych združení podľa par. 18 ods. 4 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Oslobodenie príjmov od dane. Príjmy z hlavnej činnosti. Príjmy z reklamy od zahraničných subjektov. Dary a sponzorstvo. Zníženie základu dane u darov. Propagácia a reklama ako forma sponzoringu. Príjmy z darovania hnuteľnej veci. Zdanenie príjmov. Zárobková (komerčná) činnosť občianskeho združenia.