Úrok a úrokový výnos v príkladoch - Jánoš, Daniel
Úvahy a teórie o úroku. Teoretické zdôvodnenie oprávnenosti úroku. Výpočet úrokového výnosu. Úrok z úrokov. Úrokové náklady pri spotrebných pôžičkách. Ročná úroková sadzba pre spotrebné úroky.