Reforma mezinárodního finančního systému - Jonáš, Jiří
Návrhy na vylepšenie medzinárodného finančného systému v súvislosti s finančnými krízami. Krízy 90-tych rokov - charakteristické prudkým prílivom a odlivom zahraničného kapitálu. Obmedzenie prílivu zahraničného kapitálu. Opatrenia na zníženie odlivu kapitálu. Poskytnutie novej finančnej pomoci.