Dôvodová správa k novelizácii zákona o zdravotnom poistení
Dôvodová správa k novelizácii zákona o zdravotnom poistení, ktorý nadobudol účinnosť 1. júla 1999. Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 273/1999 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších predpisov.