Zákon č. .../1999 Z.z. z 3. júna 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. ...
Znenie zákona č. .../1999 Z.z. z 3. júna 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 1999.