Zákon č. .../1999 Z.z. z 10. júna 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky ...
Znenie zákona č. .../1999 z 10. júna 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 1999.