Minulosť a súčasnosť spolupráce stredoeurópskych krajín - Kotvanová, Alena
Potreba aktualizácie otázky regionálneho postavenia stredoeurópskych krajín. Vymedzenie strednej Európy ako transnacionálneho regiónu. Vývoj stredoeurópskych vzťahov. Visegrádska spolupráca.