Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o ochrane vkladov
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam zákona, ktorý nadobudol účinnosť 1. júla 1999.