Zahraničná zadlženosť Slovenskej republiky v roku 1998 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničného dlhu SR v roku 1998. Plnenie zahraničnej dlhovej služby SR a NBS v roku 1998. Devízové výnosové položky. Vykazovenie zahraničného dlhu SR a zahraničný dlh komerčného sektora. Predikcia zahraničnej dlhovej služby na rok 1999. Porovnanie vývoja hrubého zahraničného dlhu s vývojom zahraničných aktív v období 1993-1998.