Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 118/1999 Z.z. z 28. mája 1999 o dovoznej prirážke ...
Znenie vyhlášky MF SR č. 118/1999 Z.z. z 28. mája 1999 o dovoznej prirážke v znení vyhlášky č. 126/1999 Z.z. Príloha č. 1 - Zoznam položiek tovaru obchodného charakteru, na ktorý sa neuplatňuje dovozná prirážka. Príloha č. 2 - Zoznam položiek tovaru určeného na výrobnú spotrebu pre farmaceutickú výrobu.