Nové prístupy k teórii peňazí - Martincová, Marta, 1955-
Menová politika centrálnych bánk. Vytýčenie cieľov menovej politiky. Zmeny v modeloch transmisného mechanizmu menovej politiky. Monetaristický transmisný mechanizmus a jeho systémové problémy. Cielenie inflácie ako nový typ transmisného mechanizmu.