Firemný dizajn - vizuálna prezentácia identity firmy - Jaššo, Matej
Corporate design (firemný dizajn) ako jeden zo základných pilierov firemnej identity. Zameranie vizuálnej prezentácie firmy. Neverbálna komunikácia so zákazníkmi prostredníctvom loga firmy. Význam firemného dizajnu.