Japonský maloobchodný obrat klesá, znaky trvalého oživenia absentujú - Jančík, Ľuboš
Prvé priaznivé výsledky snahy japonskej vlády o oživenie ekonomiky. Pokles ekonomiky nateraz zastavený. Prekvapujúce zníženie miery nezamestnanosti na 4,6 percenta. Vývoj maloobchodného obratu, HDP a miery nezamestnanosti počas roku 1999.