Pozadie fungovania uzavretých investičných fondov vo svete - Zverková, Soňa
Sektor uzavretých investičných fondov v USA. Vzrastajúca popularita investovania do uzavretých fondov zo strany inštitucionálnych investorov. Investičné služby, ktoré ponúkajú banky uzavretým fondom. Špekulácie uzavretých fondov s úverovými derivátmi.