Německá historická škola a naše zájmy - Vencovský, František
Josef Kaizl a nemecká historická škola. Politická angažovanosť Josefa Kaizla v rokoch 1882-1891. Kaizlove chápanie ekonomickej vedy. Poňatie peňazí a verejných financií. Hlavné teoretické práce Josefa Kaizla.