Ekonomický potenciál středoevropských zemí
Závery rozborov vývoja ekonomík Českej republiky, Maďarska a Poľska podľa Európskej banky pre obnovu a rozvoj, OECD a rakúskeho Výskumného inštitútu pre hospodárstvo. Výsledky vývoja ekonomických indikátorov v transformačnom období 1990-1998. Rast hrubého domáceho produktu v stálych cenách. Miera inflácie. Miera nezamestnanosti. Podiel tieňovej ekonomiky na tvorbe domáceho produktu.