Řecko - Jodas, Tomáš
Stručná geograficko-hospodárska charakteristika Grécka. Základné makroekonomické ukazovatele. Zahranično-obchodné vzťahy Grécka a Českej republiky. Perspektívne trhové sektory a komodity.