Zvýšenie úrovne ochrany slovenských bankoviek - Fröhlich, Štefan
Národná banka Slovenska realizuje v roku 1999 dotlač bankoviek s vyššou úrovňou ochrany. Zmeny v bankovom papieri. Zmeny na lícnej strane bankoviek. Zmeny na rubovej strane bankoviek.