K histórii platidiel USA - Boskovičová, Rozália
Desaťdolárová bankovka s podpisom prezidenta banky First National Bank Michalom Bosákom, slovenským rodákom, patrí do kategórie National Bank Notes. Do obehu bola daná 25. júna 1907 v Olyphante v štáte Pensyslvánia. Opis 10 USD bankovky.