Investoři se nechovají iracionálně - Holman, Robert
Rovnaké príčiny menovej krízy v Mexiku, juhovýchodnej Ázii a v Brazílii. Korene menových kríz. Príčiny vzniku menovej krízy v juhovýchodnej Ázii. Hospodársky zázrak a mexická kríza. Priebeh menovej krízy v Brazílii. Obrana proti menovým krízam.