Odpad ostáva naďalej najvážnejšou hrozbou pre životné prostredie a zdravie ľudí - Začková, Katarína
Pokračovanie diskusie o pripravovanej novele zákona č. 238/1991 Zb. o odpadoch. Problémy okolo spracovania odpadu. Odpad by sa mal minimalizovať, opätovne používať, recyklovať a až nakoniec zneškodňovať. Nadmerné a zbytočné obaly. Skládkovanie odpadov - vplyvy na životné prostredie a zdravie ľudí.