Protokol o štatúte Európskeho systému centrálnych bánk a Európskej centrálnej banky
Pokračovanie z č. 5/99. Menovo politické funkcie a operácie ESCB. Dozor. Finančné ustanovenie ESCB. Pokračovanie v č. 7/99.